Post by riostylvakeguz on Feb 22, 2022 20:40:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب توکن های بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2022 version ▞▞▞
برای زیر ۱۲ سال یا ۱۰ سال خوب
من یک مشکل دارم. وقتی تنظیمات پنهان کردن پدال ها را تغییر می دهم. در حالی که من در برنامه هستم کار می کند. اگر برنامه را ببندم و برگردم، همه تنظیمات دیگر ذخیره میشوند تا تنظیمات پدالها بازنشانی شود. این آزاردهنده است.
ای کاش گرافیک بهتری داشت
چرا تبلیغات را وارد بازی کردید؟
این یک بازی بسیار جالب و همچنین یک بازی پازل است پس سعی کنید آن را با وسایل نقلیه جدید به روز کنید.. ممنون از بازی خوبی که داشتید.
عالی حرف نداره از همه ی بازی ها بهتر
این بازی حرف نداره هرکی میگه این بازی بده اشتباه میکنه خیلم خوبه لطفا نصبش کنید منو بابام همیشه بزیش میکنیم الان پیداش کردم خیلی خوشحال شدم ❤️❤️😍😍😍💋 این بازی 10000000000000000 اینقدر ستاره میخواد من یلدا هستم 💋💋💋💋💋
حومه غیر ممکن است ضرب و شتم. من سالهاست که بازی میکنم، و آنها اکنون یک نقشه را غیرممکن میکنند. همه چیز در آن بسیار آزار دهنده و غیرممکن است.
بازی خوب است. اما برای ارتقاءهایی مانند فرمان به پول زیادی نیاز دارید.تنها مشکل جمع آوری پول است. با تشکر!!!
شرمنده این بازی به درستی کار نمی کند. من پیشرفت کردم و فایل ها خراب شدند و فکر کردم به دلیل همگام بودن بازی با Google play ایمن هستم اما بی فایده است! سعی کردم با توسعه دهنده تماس بگیرم و آنها نمی توانند راه حلی پیدا کنند! خوشحالم که برای این بازی پول نذاشتم! حذف نصب...
این بازی گاهی اوقات آزاردهنده است، مثل اینکه وسیله نقلیه مانند یک توپ پرنده به اطراف می پرد، این بازی قبلا خوب بود
خدایش خیلی بد شد اولین بار خوب کار میکنه اما بعد از اینکه تو بازی میای بیرون بعد میری تو خودت به خود میاد بیرون نره خرابه نسخه قبلیش بهتر
خالم این بازی رو داشت به من هم گفت داشتم، من که خوشم اومد
این بهترین بازی در جهان است. این واقعا بازی خوبی است دانلود شده است
Hill Climb Racing Balapan pgn
Mutant Fighting Cup 2 მძაფრსიუჟეტიანი dpaa
خیلی بد بود
من بازی را دوست دارم. خیلی هم باحاله من فقط یک پیشنهاد برای توسعه دهندگان دارم. اگر نوعی ویژگی "ذخیره من" به بازی اضافه شود که به شما فرصتی دوباره برای ادامه می دهد. واقعا قدردانی می کنم.
بد نیست بچه بودم حکشو بازی می کردم الانم نصبش کردم ببینم چجوریه😂
این یک بازی خوب است که من کاوشگر ماه را دوست دارم. اما در این بازی ragnarock سطح سختی است. آنها فاصله را اشتباه نشان می دهند.
بازی خوبی است، اشتباه نکنید، اما قبل از اضافه شدن Gems، Custom Cars و Parts، آن را بیشتر دوست داشتم. لطفا حداقل یک Hill Climb Classic به ما بدهید.
Hill Climb Racing Versenyzés iuh
Hill Climb Racing แข่งรถ awk
Hill Climb Racing ریسنگ kyai
این بازی خوب است.
من مدتی است که این بازی را بازی می کنم و از زمان آپدیت بازی بهتر شده است اما چالش 3 نقشه روزانه گیر کرده است زیرا من مالک فضای باگی نیستم بلکه همه ماشین های دیگر را دارم و حالا دیگر چالش برانگیز نیست زیرا نمی توانم موبایل فضایی را تهیه کنم. و این یک بازی 5 ستاره بود
بازی فوقالعاده است، سالهاست که در دستگاههای مختلف بازی میشود... اما اخیراً مانند بازیهای بیمعنی اجرا میشود، در حالی که بازیهای سختتر دیگر به خوبی اجرا میشوند. اساساً با FPS ثابت تک رقمی قابل پخش نیست
بازی خوبیه ۳تا حلالش باشه. ولی در حین بازی نامردی و حق کشی توش زیاد 🔊🕪رخ میده. مثلا"یووهوییییییی....بنزینت خلاص میشه.مثلامناز۲۶سالگیدارمبازیمیکنم وهنوزمسیربرفی رااز۱۳۰۰کیلومتر بیشتررفتموتمامماشینهاشو تو۳۲سالگی فولاپشن خریدم.
بازی خوبی یعنی باید بگم تا حدی عالیه ولی این یک ستاره رو بخاطر قیمت ماشیناش کم کردم .یکم زیاده.ولی از ساز ندش ممنونم.
این دیگه چه بازی چرتیه آخه به اینم میگن بازی؟ اصلا جالب نیست خیلییییی سخته کمتر بنزین بهتر بود لطفا بررسی کنید !
اااااااااااااااااااالییببییییی ❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍😘،
این بازی واقعاً خوب است من از 9 سالگی آن را بازی می کردم. برای بدست آوردن سکه ها و نقشه ها و ماشین ها خیلی طول می کشد ارتقاء آن بسیار پول است اما در کل بازی خوبی است
بازی عالی است، اما شما اساساً بیشتر اوقات تبلیغات را تماشا می کنید.
به نظر من بازی واقعاً خوب است، بازی واقعاً به زیبایی انجام شده است و فقط یک بازی خوب است. اما پیشرفت شما صرفاً ذخیره نمیشود، مثل اینکه حساب بازیهای من به آن مرتبط است، اما چیزهایم را به من پس نمیدهد. اگر این مشکل برطرف شود، 100٪ 5 ستاره خواهد بود
بدنیس
کنترل های بی پاسخ ویژگی های بیش از حد گیج کننده فقط به خاطر به روز رسانی بازی اضافه شده است. خیلی خوب بود وقتی شما بچه ها آن را ساده نگه داشتید.
لذت بردن از این بازی بسیار اعتیاد آور است اگر موتور دوچرخه را که به رنگ آبی است ارتقا دهید، پس ایستاده است، اما چالش های روزانه فاصله بسیار زیادی دارند، لطفا آن را کاهش دهید
سلام من محدثه هستم این بازی عالی هست عالی تمرین بازی جهان پیشنهاد می کنم تازه من را نصب کنید وقتی بچه بودم این بازی رو داشتم خدانگهدار