(iOS) Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat kovanice generator kodova
Feb 22, 2022 20:43:36 GMT
Post by riostylvakeguz on Feb 22, 2022 20:43:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kovanice generator kodova ▞▞▞
▞▞▞ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat 2022 version ▞▞▞
Ako ste uživali u prvoj verziji zbog njene jednostavnosti, ovo nije isto... To je verzija u kojoj je zarada važnija od igranja.. prva verzija je bila toliko dobra da sam čak i platio neke od helikoptera. .. Ali ova verzija je bila gubljenje prostora i mog vremena... Iznevjerio vas
yhf
Bilo je zabavno
UKLONITE GORIVO ŠTO JE TAKO DUGO TRAJALO
dosadno
Neko vrijeme buljenje je zbrkano
Dobra je igra, ali teško je naučiti letjeti, ali trebali biste je shvatiti.
Kontrole su loše
Suck its Crash
Ne. Tako. Dobro 💘🤔
Hvala još jednom za najnoviju verziju
Level 8 je nemoguć
Strašna je, ali jedna mana. Vjetar na devetoj razini je prejak
Ne mogu proći vlak...svaki put kad mi kažu da sletim i onda se ništa ne dogodi
Toliko je realistično i zabavno
kako ispuštaš uže!??!!!!!!!!
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat આર્કેડ uzlk
Razina osam je put do TEŠKOG!!!!!!!!
To je nevjerojatna igra, jedini razlog zašto sam stavio 3 zvjezdice, a ne pet, je zbog sustava goriva, mogu napraviti samo 10 missona u isto vrijeme i treba zauvijek da se napuni! Molim vas, samo skratite čekanje.
Najgora utakmica koju sam vidio
Dustoff Heli Rescue 2 街機 vqnj
🤩Najbolja igra helikoptera ikad🤩 grafika je lijepa i možete li dodati još helikoptera dodati lik kojim kontrolirate da uđete u svoj helikopter i možete ga prilagoditi i možete dodati zemaljsku misiju koju možete pucati autom ili pješice i možete dodati vas ako se helikopter sruši postoji šansa da se preživi pad helikoptera i molimo dodajte još misija i različite vrste neprijatelja i saveznika također mogu pucati
Jeste 😎
Toliko je sranje da mi se dusint makne s puta
to je zabavno
Kakvo jebeno zaostajanje...... ova igra ima potencijal, ali zaostajanje je smiješno
Ovo je sjajno, ali jedan problem učinite to multiplayerom za mene, molim vas
Tvoja igra je sranje. Stalno se ruši i ne mogu je igrati dala mi je telefon 100 virusa, problem nije moj telefon radi savršeno na svemu ostalom također zašto postoji glupa traka za gorivo ako ne čini ništa dobro igraču ili igra za programere ne radi se stalno ruši cijelo vrijeme i stalno gubim
Igra je nepristojna promijenio sam mišljenje
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat Árkádjátékok gxtp
U redu je, ali prva iz Vijetnamskog rata je bolja igra
Imam veliki problem za ovu igru, na mojoj Samsung kartici ova se igra nasumično zatvara tijekom igranja, tako je loša jer ću izgubiti nešto uživo
Nemojte čekati gorivo za igru.
Sjajna igra voljela je prvu, ali zaostajanje u ovoj je jako loše, pogotovo na kasnijim razinama, čak i na high-end telefonima.
Dobra igra malo previše plati da bi pobijedio prvu nije ti trebao benzin u ovoj, malo je neugodno
Pretpostavlja se da je vrlo zabavna igra, ne znam zašto se naglo isključila usred igre na 25 LVL, to se dogodilo već nekoliko puta... admin molim vas provjerite b4 Razbjesnio sam i izbriši ovo igra u gostima
Igrajte ovu igru sjajno i jednostavno
Ponekad kad igram, moja igra neočekivano padne. Nadam se da ću, ako se ovo popravi, više uživati u igri.
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat არკადული qtz
U redu je jer možete igrati ako ga hakirate neće raditi
TI SI SMEĆE PLATITE DA OSVOJITE ŠTO! IZGUBILA SAM TERET ZBOG OVOGA 👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿👿🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 ŽELIŠ LI🖊🕊🕊🕊
Vjetar u kasnijim fazama trebao bi biti izazov, ali sve što čine uvelike umanjuje iskustvo u igri. Helikopteri će izletjeti i srušiti se ako se lagano udare o nešto
Sjajna ideja, ali korištenje kovanica za ponovno naoružavanje i punjenje gorivom stvarno je neugodno.
Candy Makeup Beauty Game Gündəlik mxo